Låten All I need is you och Idolkläder

Andreas Carlsson och idolerans låt All I need is you toppar listorna. Ladda ner låten från Itunes eller Tele2 för en liten summa och stötta Unicef som arbetar för utsatta barn i världen. Gör en insats för världensbarn och ladda ner en låt du tycker om, samtidigt som du passar på att stödja barn. 
Köp låten All I need is you med din mobil
För att köpa låten via Tele2, skriv "IDOL" i ett SMS till 722 46.

Om du blivit förtjust i någon av idolernas kläder kan du nu även köpa idolernas scenkläder och stödja Unicef och värlendsbarn.Titta in i idolgarderoben på Soko.se och ta chansen att köpa några av idolernas kläder, kanske årets bästa julklapp till den som tycker om idol? Efter varje veckofinal väljer idolstylisten Pamela Bellafesta ut ett antal plagg som säljes till högstbjudande, alla intäkter går till Unicef.


Köp julskiva med Måns och gör skillnad

På ICA kan man nu köpa årets julskiva med Måns Zelmerlöw. 89 kronor kostar musikupplevelsen som bidrar till den där härliga julstämningen. 10 kronor per skiva går till World Childhood Foundation, www.childhood.org. ICA arbetar för att stödja utsatta barn i världen. Childhood har som syfte att värna om barns rätt till en trygg barndom och arbetar för bättre levnadsvillkor för barn som har det svårt. Genom att köpa denna skiva med Måns gör du skillnad och underlättar för barn som i utsatta miljöer.


Get 200 kronor


Genom organisationen ActionAid och deras websida: presentermotfattigdom.se kan man skänka bland annat en get. Genom att skänka en dräktig get hjälper man fattiga familjer att bygga upp ett hållbart sätt att försörja sig och överleva och en get gör att hushållen snabbt får det bättre. Familjen får näringsrikt mölk och kan sälja det de själva inte behöver på marknaden.


RSS 2.0